Blog

TOUCH FREE SYSTEM

L’ELECCIÓ GUANYADORA CONTRA LES INFECCIONS HOSPITALÀRIES

Fins ara els operadors es veien obligats a tocar els recanvis de mopes exposant-se a la seva brutícia. Utilitzant el nou Touch Free System l’operador MAI es posa en en contacte amb el recanvi brut, prevenint les possibles infeccions.

TOUCH FREE SYSTEM és un nou sistema de neteja professional, únic i innovador, dissenyat per prevenir les infeccions hospitalàries i accelerar el treball de neteja.


TOUCH FREE SYSTEM from Clevernet SL on Vimeo.

 Fàcil i professional, sistema erogonòmic sense contacte directe en
3 moviments 

 
AGAFAR COL·LOCAR  DEIXAR CAURE

 

NO HI HA CONTACTE AMB EL BASTIDOR I EL RECANVI BRUT
Gràcies als subjectadors especials, les mopes planes es desbloquegen al cubell de manera fàcil i intuïtiva, sense utilitzar les mans.

EVITA LA ALLIBERACIÓ DE BRUTÍCIA I REDUEIX EL RISC D’INHALACIÓ DE BACTÈRIES
El recanvi s’allibera directament al cubell, evitant el deslliurament de la brutícia al terra. D’aquesta manera el recanvi brut es manté lluny de la cara de l’operari, reduint el risc d’inhalació de gèrmens i brutícia.

REDUCCIÓ SIGNIFICATIVA DE LA CONTAMINACIÓ CREUADA
Per un resultat òptim recomanem utilitzar TOUCH FREE SYSTEM amb:

  • Dispensador per tovalloletes impregnades d’un sol ús: l’operari ha de substituir la tovalloleta impregnada abans d’iniciar l’operació de neteja de cada habitació.
  • Tres cubells codificats per colors: Ajuda a prevenir la contaminació creuada. 

EVITA LA FLEXIÓ DE L’ESQUENA DE L’OPERARI
L’operador desbloqueja el bastidor utilitzant el cubell, evitant la flexió de l’esquena.

SISTEMA MULTIFUNCIONAL
L’operador realitza menys moviments accelerant les tasques i reduint risc de lesions, estalvia aigua i detergent i preveu infeccions.

 

El MILLOR resultat amb la despesa MÍNIMA
EQUIPS D’ESTALVI
El velcro sense marc es desgasta fàcilment, la butxaca de franges és més resistent y dura més temps pel rentat repetit.
ESTALVI EN AIGUA Y DETERGENTS
El mètode de pre-impregnació redueix dràsticament la quantitat de detergent i agua, cuidant de la salut de les persones i el medi ambient. 
ESTALVI EN TEMPS
El nou sistema de neteja TOUCH FREE SYSTEM permet un rendiment d’alta qualitat reduint el temps, esforç i risc de lesions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir les nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació nostra. Política de Cookies.