Blog

CLEVERNET a HYGIENALIA+PULIRE 2015

La Fira HYGIENALIA-PULIRE 2015 se celebra per primera cop a Madrid. Novament hi participem presentant amb èxit les nostres gammes de productes. Varen despertar especial interès entre els visitants la nostra gamma de microfibres.

Veure més

CLEVERNET a HYGIENALIA+PULIRE 2014

Novament participem a HYGIENALIA+PULIRE 2014 a València. Al nostre stand destaquen molt significativament les novetats i tendències d’aquest any, que van atreure l’atenció i l’interès del públic assistent.

Veure més

CLEVERNET a HYGIENALIA+PULIRE 2012

 El 2012 se celebra la primera edició de la Fira HYGIENALIA-PULIRE a València. Clevernet, en tant empresa impulsora del projecte, ha participat amb un stand en que varem presentar la nova línia d’haragans higiènics per a línia hospitalària i alimentació.

Veure més

CLEVERNET a HOREXPO LISBOA 2008

Hem participat a la Fira HOREXPO 2008 A Lisboa, presentant les darreres novetats de la nostra gamma amb notable èxit entre els visitants.

Veure més

CLEVERNET a la ISSA-INTERCLEAN 2006

A l'edició de la Fira ISSA-INTERCLEAN 2006 a Amsterdam, Clevernet va participar amb un stand dins del pavelló espanyol. Durant aquesta Fira vàrem presentar les nostres gammes completes de productes químics i estris de neteja, així com les darreres novetats en articles de microfibra. L'afluència de visitants va resultar un èxit per a nosaltres,...

Veure més