Nosaltres

Nosaltres

Clevernet es va establir a Barcelona el 1.975 per dedicar-se a la fabricació de mopes de serrells de cotó i productes químics per a neteja i tractament de terres. Des de llavors, i fins avui dia, a les nostres instal·lacions de Caldes de Montbui, Clevernet treballa per trobar i oferir solucions intel·ligents per a la neteja. Les mopes de Clevernet gaudeixen d'una imatge de gran qualitat i prestigi en els camps professionals de la neteja industrial i institucional. Clevernet va ser també pionera en la fabricació de mopes y complements de microfibra, utilitzant fibres de disseny propi, que atorguen als estris una capacitat d'absorció i rendiment extraordinaris.

Clevernet ha desenvolupat productes químics per netejar i tractar tota classe de terres i superfícies. Al llarg dels anys, aquests productes s'han anat perfeccionant fins arribar a aconseguir els millors articles per a la neteja industrial, institucional i domèstica. Actualment Clevernet ofereix una gamma àmplia d'articles i productes que cobreixen totes les necessitats del professional de la neteja. El nostre principal objectiu és desenvolupar solucions adequades als problemes específics de la neteja i manteniment i en les quals, en moltes ocasions, intervenen els mateixos clients que, amb els seus suggeriments i necessitats, col·laboren en la millora dels productes i les seves aplicacions.

   CERTIFICACIÓ DEL SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT 

Des de 2005, la nostra empresa compta amb la certificació del Sistema de Gestió de Qualitat segons la norma ISO 9001 per Bureau Veritas. La nostra política de qualitat abasta des de la recepció de matèries primeres i matèries auxiliars fins al control del producte acabat i el subministrament al client. Així mateix, realitzarem un seguiment exhaustiu dels processos d'elaboració en aquelles etapes crítiques per a la qualitat del producte realitzant verificacions tant en planta com en laboratori.